PRINT SEND TIL EN VEN
Gammelsø Vandværk, Møn

Antal forbrugere
Gammelsø Vandværk forsyner for øjeblikket 266 forbrugere med rent drikkevand (APR 2019).
 

Yderligere 3 forbrugere er Vandværket forpligtiget til at levere vand til, idet de er beliggende i Vandværkets forsyningsområde.

Herudover er Gammelsø Vandværk også forpligtiget til at levere til Marienborg Gods, såfremt Godset -med tilhørende ejendomme (i forsyningsområdet)- skulle ønske/blive pålagt at blive tilsluttet Gammelsø Vandværk.

 

Det er ikke fordi disse 5 forbrugere (inklusiv Marienborg Gods) ikke har noget vand installeret, men de har egen brønd (boring), hvorfra ejendommen forsynes, men altså ikke fra Gammelsø Vandværk.


Om Vandværket
Vandværket er 'fuldautomatisk', hvilket betyder, at oppumpningen af råvandet fra vore to boringer, iltningen, filtreringen og udpumpningen til forbrugerne styres automatisk, hertil kan tilføjes, at der er et løbende tilsyn med Vandværket, så du som forbruger kan føle dig sikker på at få godt og sundt drikkevand.

Hvis en af funktionerne i Vandværkets behandling af vandet svigter, sendes der, via en 'telefonkæde' automatisk besked til medarbejdere og Bestyrelsesmedlemmerne, således at der straks kan gribes ind, så vandforsyningen, til dig som forbruger, kan opretholdes.

Vandet bliver desuden løbende kontrolleret af et uafhængigt laboratorium: ALS Denmark A/S, Bakkegårdsvej 406A, 3050 Humlebæk, ligesom Vordingborg Kommune fører et løbende tilsyn med vandværket, så du altid kan være helt sikker på at få godt drikkevand i din hane.

Endvidere informeres embedslægen, såfremt der skulle være overskridelser af resultatet af de analyser, der foretages.

Vandet bliver oppumpet fra Vandværkets 2 boringer.


Årligt udpumper vandværket pt. i omegnen af 25.000 kubikmeter vand til forbrugerne.

Til top


Hårdhed
Drikkevandet i fra dit vandværk er hårdt, det vil sige, at det er i intervallet 18 - 30 dH; klik her for at se (og selv beregne) hårdhedsgrader.

Til top


Lidt historie om dit vandværk

Gammelsø Vandværk blev etableret 1991, idet bestyrelserne i:

Damsholte Vandværk og
Hjelm Vandværk 

besluttede at sammenlægge de to vandværker.

 

Siden denne sammenlægning har de skiftende bestyrelser løbende sørget for, at Gammelsø Vandværk er blevet moderniseret og fremtidssikret, en udvikling der fortsat foregår, dette til glæde og gavn for forbrugerne i forsyningsområdet.


Siden 2016 har Gammelsø Vandværk arbejdet på, at gå i samarbejde med nabo-værkerne (Bissinge, Lendemark og Neble), som nu har udviklet sig til at blive en del af Vordingborg Forsyning.

De to vandværkers historie går meget længere tilbage, så hvis du har oplysninger og materiale herom, vil det glæde den nuværende Bestyrelse,
at høre fra dig, så vi kan få det belyst og lagt din viden på hjemmesiden; på forhånd tak for dit bidrag.

 

Til top

 


 

Sådan kommer du i kontakt med bestyrelsen: 

-send mail
-og se hvem der nu er i bestyrelsen
 

Vandværkets postadresse:

Gammelsø Vandværk AMBA
v/Gorm Schack Grundahl

Formand
Privat: Frenderupgade 50

4780 Stege
Tlf.: 42 32 39 36

E-mail: 

Gammelsoe-Vandvaerk@Hotmail.dk

 

Bank: Møns Bank, 6140-2069696
CVR-nr.: 27791697

Se Gammelsø Vandværks beliggenhed på et kort:
Æbelnæsvej 12A

4780 Stege
 

-og lidt fra DMI om vejret i området.